12 Kasım 2015 Perşembe

ÖZLEM SÜER & PİERRE FABRE DERMOKOZMETİK


Özlem Süer& Pierre Fabre Dermokozmetik işbirliği Modern kadının nabzını moda ve güzellik ürünleri tutuyor.



Modanın kalbinden,sağlık ve güzelliğe uzanan 6 aylık yolculuk  Özlem Süer Hause 'da düzenlenen defile ile sonlandı.


Pierre Fabre Dermokozmetiğin markaları AVENE ,ELANCYL, Ve KLARONE moda tasarımcısı Özlem Süerile modanın kalbinden sağlık ve güzelliğe uzanan bir yolculuk için işbirliği yaptılar. Beslenme ve Diyet Uzmanı Sema Gübür beslenme ve güzellik ilişkisinde bu yolculuğa eşlik etti.


Özlem Süer gündüzden geceye uzanan şehir hayatına yönelik çözüm alternatifleri,sunan tasarımlarını Avene,Elancyl,Klarone tepeden tırnağa bakım ürünleriyle birleştirerek metropol kadınlarına güzellik sağlık ve moda ile dolu 6 ay süren bir macera sundu.


İlkbahar yaz dönemi boyunca şehrin yorulmak bilmeyen hızlı anneleri,hızlı iş kadınları ve hayatın hızlı temposunda kendi ritmine kulak veren kadnlar Özlem Süer'in özel tasarımları ve Pierre Fabre Dermokozmetik 'in etkin markalarıyla buluştular.


Projenin ilk adımı, geçtiğimiz Mart ayında Özlem Süer House Nişantaşı’nda 2015 ilkbahar/yaz koleksiyonundan Pierre Fabre Dermokozmetik için özel olarak seçilen tasarımlardan oluşan mini bir defile ile başlamıştı. Bu yolculuk, modanın kalbinden sağlık ve güzelliğe uzanan 6 aylık bir bakım ve güzellik ürünlerinin deneyimiyle devam etti.

Bu süreç sonunda metropol kadınları ürünlerle ilgili tüm deneyimlerini dün Özlem Süer House’da yapılan 2015 sonbahar/kış defilesi sonrasında paylaştılar. Yapılan atölye çalışmalarıyla saç ve ciltlerini yeniden tanıdılar, bakım yaptılar.

Defile öncesi bir konuşma yapan Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Sema Gübür “Güzellik içeriden gelir. Ruh ve beden güzelliği bir bütündür. Cildimizi, vücudumuzu, saçımızı öncelikle içeriden doğru bir şekilde yiyerek, içerek beslememiz gerekir. En büyük giysimiz cildimizdir ve öncelikle sağlıklı bir şekilde beslenerek cildimizin doğal ışıltısını devam ettirebiliriz, yaşlanmasını geciktirebiliriz” dedi. 


Bu proje; Özlem Süer’in özel tasarımları ve Pierre Fabre Dermokozmetik’in etkin ürünlerinin birleşen gücüyle, metropol kadınlarının hızlı tempolarında kendilerine ayırdıkları bakım zamanına bir dokunuş yaparak, doğru zamanda doğru bakımı ayaklarına getirdi. Kadınlar, “sağliktan güzelliğe” diyerek, kendileri için sunulan pratik ürünlerle artık daha güvenliler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder