Bimutfakikişef moderatörlüğünde Tüyap Palas Mimoza Restaurantta öğle yemeği ve Milli Chef Erdem DİRBALİ ile çikolata workshop gerçekleştirildi.
Tüyap Palas Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi içinde yer alan bölgenin 5 yıldızlı,en büyük iş ve ilk fuar otelidir.Otel 260 odasıyla 531 kişiyi ağırlayabilmenin yanı sıra deluxe ve süit odalarıyla misafirlerine göl ve deniz manzarası sunmaktadır. % 100 müşteri memnuniyeti ilkesi "mükellef kahvaltı ve kaliteli uyku" prensibi mükemmel hizmet anlayışıyla hizmet veren Tüyap Palas aynı zamanda ödüllü milli şeflerin kusursuz lezzetleriyle de öne çıkmaktadır.
Milli Chef Erdem DİRBALİ Öğle Yemeğinde bizlere inanılmaz güzel sunumları muhteşemdi yemekler leziz , lezzetliydi.
Yabani Mantar Çorbası
Karides Ve Kabaklı Börek Eşliğinde
Humus
Çam Fıstıklı Kuzu Kavurma Eşliğinde
Beğendili Bonfile Dilimleri
Tereyağlı hafif acılı domates sos domates biber eşliğinde
Sorbe
Satsuma vişne ve şampanya eşliğinde
Somon Tava
Kök sebzeli siyah pirinç,brokoli,kereviz püresi ve choron sos eşliğinde
Vanilyalı ve Tarçınlı Panna Cotta
Frambuaz sos eşliğinde
Milli Chef Erdem Dirbali renkli çikolatayla kendi elleriyle çizdiği manzara resmi çok büyüleyiciydi.
Çikolatalı Küba Purosu
Çikolata sunumunun sonu harikaydı Tek taşlı evlilik teklifi için güzel bir sunum
Bloğu sevdim, izlemek isterim ama izleme butonu göremedim.
YanıtlaSil