3 Ocak 2016 Pazar

ARAY CAFE & RESTAURANT

Sevgili www.tarcinevents.com sahibi Fatmacım Aray cafe restaurantta yılbaşı yemeğine davet etti.Davete icabet etmek gerekir. Blogcanlarla  bir araya geldik.Bu sıcak samimi ortamda sohbetler yemekler şahanee  daha ne olsunnn

Her yaştan insanın iyi vakit  gecirebileceği, kendini evindeymiş gibi rahat ve huzurlu hissedeceği bir mekan hayal etmişler. Aray Ailesi'nin evine misafirliğe gelirmiş gibi mutlu anılar yaşayabileceğiniz ferah bir ortamda güzel paylaşımlar yapabileceğiniz keyifli bir ortam.

Projeksiyonlu kişiye özel sunumlarla doğum günü, altın günü,babay shower,kına nişan,düğün yemeği,mevlid organizasyonları özel günler ve özel teklifler marka tanıtım toplantıları gibi tüm etkinliklerde hizmet veriyorlar.

KREMALI SEBZE ÇORBASI


ARAY KÖFTE ÇOK LEZZETLİ



                                                     
                                            ARAY   PİZZA  ÇOK NEFİSSS


                                                ANNE SÜTLACI  ŞAHANEE

Aray Pizza ve Aray Köfte  favori yemekleri .Hamburger ,Krep, Aray Special Pilic,Makarna,Salata,Tatlı çeşitlerini sunarak her damağa hitap ediyor. Yemekler aşcılar tarafından anlık hazırlanıyor ve sunum ve lezzette de  iddialılar.




Fiyat skalası iki kişilik pizza için ortalama 40-45 TL Pazar günleri 09:00-15:00 acık büfe kahvaltı 24 TL  Hergün serpme kahvaltı 14,5 TL hızlı kahvaltı 10,5 TL  Aromalı kahveler 9 TL

Paket servis 0 212 441 77 76
Paket servis 0 543 546 76 76
































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder