3 Mart 2016 Perşembe

PASTA SANATI AKADEMİ DE CUPCAKE WORKSHOPU




MUTFAKTA BİZİM GİBİ HEYECAN DUYANLAR MERAKINI VE YETENEĞİNİ SANATA DÖNÜŞTÜREN ELLER ŞİMDİ SIRA SİZDE

Geçtiğimiz hafta sevgili www.arenandfamily.blogspot.com 'in daveti ile Güneşlide bulunan PASTA SANATI AKADEMİ de Şef Özlem MEKİK ve pasta şefi Elif ÇITAK ve blogger dostlarla dop dolu bir gün geçirdik. Neler mi yaptık? Cup Kek eğitimi aldık çok zevkli eğlenceli keyifli saatler yaşadık. 


PASTA SANATI AKADEMİ

1930 yılında Teyfik Sekizkardeş tarafından kuruldu.Lezzet serüvenleri Lokum ve Şeker üretimi ile başladı.1950 yılında Şefik Sekizkardeş tarafından Baklava ve pasta sektörüne  ilk adım attı.1970 yılında İstanbul 'un ilk sekizkardeş Pastanesi Kemal ve Şefik Sekizkardeşler tarafından kuruldu.1981 yılında Merhaba Pastanesi Bakırköy'de açıldı.Hızlı ve emin adımlarla 1986 yılında Merter'de ikinci şube açıldı.Merhaba ismini taşıyan üçüncü şube ise Başakşehirde can buldu.2000 lere geldiğinde sektöre önderlik eden sekizkardeşler  Pastahane sektörüne yepyeni bir boyut katarak Pasta Sanatı yepyeni bir marka geliştirerek Cevahir AVM,Fatih Şube,Yayla Şube,Marmara Park AVM,Kocamustafapaşa Şube,Beşiktaş Şube ve merkez mağaza Güneşli olarak Merhaba Ltd.ailesini genişletti.Merhaba Gıda 80 yılı aşkın sektör birikimi ve yüzleri gülümseten tatlara odaklanma heyecanı ile yolculuğuna emin adımlarla devam ediyor.

2015 yılında PASTA SANATI AKADEMİ olarak eğitim sektörüne girdi.Nitelikli pasta şefleri yetiştirmeyi ilke edinen PSA yakında MEB onaylı sertifika da vererek sektöre pastacı yetiştirmeye başladı.
PASTA SANATI AKADEMİ Merhaba Gıda'nın ilkelerini prensip edinerek Pastacılığı mesleğe dönüştürmek isteyenler ve kendi işletmelerini profesyonel bir şef bilinci ile yönetmek isteyenler için uluslararası pastacılık eğitimini inovatif teknikler ile adaylara kazandırma ilkesiyle kuruldu.

* Yapılanı Yazmak ,Yazılanı  Yapmak
*Önce anlamak Sonra Anlaşılmak
                                      *Üretimde ve Müşteri Beklentilerini  Karşılamada Şeffaf Olmak
                          *Pasta Sanatına Yenilikler Katmak Sanatta Öncü Olmak
*Önceliklerimiz bizi farklılaştırıyor
*Her aşamada Müşteri Beklentilerini Karşılamaya Dönük Süreç Yönetimi
*Gülümseyen ve gülümseten Merhaba iletişimi
*Çözüm odaklılık
*Birlikte üretmek paylaşmak
*Yüksek sorumluluk anlayışı
*Örnek oluşturan liderlik



Şef ELİF ÇITAK ile harika  cupcake ler hazırladık.Sizde bu  workshop programlarına katılabilirsiniz.




      PASTA SANATI AKADEMİ KADROSU
TAFED /Türkiye Aşçılar Federasyonu  üyesi olarak Yurt dışında Aşçılık ve Pastacılık Yarışmalarında ülkemizi temsil eden yurt içinde de jürilik görevini üstlenen  Şef Elif Çıtak Pasta Sanatı Akademinin  Koordinatör Şefliğini üstlenirken  Sektörümüzün çok kıymetli değerli duayen Şefi Niyazi Çapraz 'da Onursal Şef olarak  Pasta Sanatı Akademi de  bilgi ve birikimlerini paylaşıyor. Sağlam ve tecrübeli kadro yapısı ile Sektöre kalifiye profesyonel pastacı aynı zamanda  işin mutfağına hakim işletmeci yetiştirmeyi hedefleyen  Pasta Sanatı Akademi  Siz değerli adayları bekliyor...








PASTA SANATI AKADEMİ ULAŞIM
Derslerden yarım saat önce Yenibosna metrobüs durağından  servis ile öğrencilerimizi alıyoruz.





Adres: Halkalı Merkez Mahallesi Basın Ekspres Yolu No:9/1 Küçükçekmece /İSTANBUL
Tel: 0212 643 98 87




























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder