12 Haziran 2014 Perşembe

BAYRAMOĞLU MÜCEVHER ETKİNLİĞİ BLOGGER BULUŞMASI


Kurulduğu yıllarda sadece perakende satış yapan Bayramoglu Mücevher, şu anda sattığı bir çok ürünü kendi üretebilir hale gelmiştir.
Çemberlitaşta bulunan Bilezik Fabrikası Bayramoglu Kuyumculuk’un tüm mağazaları için 22 ve 14 ayar bilezik üretmektedir. Kapasitesini her gün yeni yatırımları ile artıran Bayramoglu, Türkiye’nin 7 Bölgesinde bulunan tüm kuyumcu dükkanlarına toptan bilezik satışı da yapmaktadır.
Bugün İstanbul’da 3 AVM , 1 Cadde Mağazası bulunan firma, son bir kaç yıldır sadece kendi mağazaları için pırlanta da üretiyor. Üretmiş olduğu pırlantaları uluslararası labaratuvar sertifikası ile birlikte satan Bayramoğlu, diğer markalarla kıyaslandığında aynı kalitede en uygun fiyat avantajını elinde bulunduruyor.
Geçtiğimiz yıl Bayramoğlu Mücevher’in İK ve Yönetim Sistemleri Müdürü Özlem Yalçın, pırlanta konusunda tüm firma çalışanlarının profesyonel eğitimler aldıklarını, bu konuda özellikle kendisinin yurtdışındaki kaynaklardan tüm yenilikleri takip edip, firmanın bunlardan haberdar olmasını sağladığını söylüyor. Şu anda tüm çalışanlar pırlanta alacak olan kişinin tüm sorularına cevap verecek seviyede bilgi sahibi.
Cumartesi günü, Bayramoğlu Kuyumculuk’un Profilo AVM Mağazasında düzenlenen blogger etkinliğinde, katılan bloggerlara pırlantalarını nasıl seçecekleri anlatıldı. Loop kullanma ve pırlantanın içine bakma tecrübesini de edinen blogger’lar artık hem sertifika okumayı biliyorlar hem de pırlantanın içindeki safsızlıkları tanımlayabiliyorlar.



Geçen hafta Özlem Hanımın davetiyle Bayramoğlu  Mücevhere "Pırlantanı nasıl seçersin"workshopuna katıldım.
Pırlanta hakkında aklınıza gelebilecek her konuda bilgi aldık.Renk, karat, loopla bakma ve sertifika hk. bilmediğimiz ne kadar çok şey varmış.
En çok üzüldüğüm nokta da yanlış yerlerden alışveriş yapmam oldu çünkü markaların verdiği sertifika güvenilir olmayabiliyormuş ama Belçika ve Amerika daki laboratuarlardan gelen sertifika gerçek olanmış.
Bu anlamda Bayramoğlu Mücevher Pırlantaları Belçika daki laboratuara gönderip sertifika alan yegane güvenilir firmalardan.
Özlem Hanım aynı zamanda Sevgiyle Tarifler bloğunun sahibi harika kurabiyeler yapıyor siz de bu etkinliğe katılmak isterseniz 
mailto:ozlem@bayramoglu.com.tr mail atmanız yeterli
Şık zarif pırlanta kolyesi için bayramoğlu mücevhere ve  özlem hanıma teşekkür ederim.
Bir yıl içinde evlilik alışverişi yapanları sürpriz bir indirim bekliyor ayrıca pırlanta alışverişinde benim adımı veren ilk kişi %25 indirim ,altın alışverişinde ise %20 indirim alacak.


Sosyal Medya Hesapları:
Web           : www.bayramoglu.com
Facebook  : Bayramoglu Mucevher
Instagram : BayramogluMucevher , Bayramogluprofiloavm
Twitter:     :Bayramoglucomtr




4 yorum:

  1. ne kadar da aktifsin aman nazar değmesin bütün etkinliklerde varsın :))
    kolyeni güzel günlerde kullanmanı dilerim canım. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil
  3. Füsun Hanım, elinize sağlık çok güzel bir yazı olmuş, katılımınız ile bizi onurlandırdığınız için bir kez daha teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil