25 Aralık 2014 Perşembe

KEÇİ PEYNİRLİ SOMONLU BRUSCHETTA




MALZEMELER


200 Gr krem peynir (yumuşatılmış)
100 Gr keçi peyniri  (yumuşatılmış)
12 Dilim füme somon
1 Diş sarımsak
1 Adet avakado (Soyulmuş çekirdeği çıkarılmış minik küpler halinde kesilmiş)
1 Yemek kaşığıince kıyılmış frenk soğanı
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
12 Dilim baget ekmeği
Tereyağı  (yumuşatılmış)


YAPILIŞI

Bir kapta mikser ile krem peynir, keçi peyniri,sarımsak ve soğanı çırpın.Tuz ve karabiberi ekleyin.Buzdolabında bekletin.Baget ekmeği dilimlerinin üzerine hafifçe tereyağ sürün 180 derecede ısıtılmış fırında  yaklaşık 5-7 dakika pişirin.Ekmeklerin biraz soğumasını bekleyin.Keçi peyniri karışımını ekmeklerin üzerine sürün. Minik küpler halinde kesilmiş avokadoları ekleyin.Somon fümeleri yerleştirin,frenk soğanı ile süsleyin ve servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder