14 Mart 2013 Perşembe

İRMİK TATLISI


MALZEME
1 kg süt
9 kaşık irmik
8 kaşık  toz şeker
1 paket vanilya
1 paket krem şanti
1 kaşık tereyağı

YAPILIŞI

Tencereye sütü,irmik,tozşekeri koyup karıştıra karıştıra pişir.Kaynadıktan sonra içine tereyağı ve vanilyayı katıp karıştır.Borcama  dök. Buzdolabında beklet. 1paket krem şantiyi 1 bardak sütle çırp .Krema torbasına koy.Üzerlerine şekil ver,üstüne pembe şekerler serp.

4 yorum:

  1. şahane görünüyor canım nefis bir sunum

    YanıtlaSil
  2. Pembiş pembiş nasıl da nefis nasıl da cici gözüküyor:)
    Ellerinize sağlık.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  3. çok güzel görünüyor.elinize sağlık.sizi izlemeye aldım.bende beklerim.pastaeli.blogpot.com

    YanıtlaSil