25 Aralık 2014 Perşembe
TAVUK KROKET
MALZEMELER
1 Adet haşlanmış tavuk göğsü
1 Adet soğan
1 Adet yumurta
1 Adet haşlanmış patates
1 Yemek kaşığı ince çekilmiş ceviz
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
Panelemek İçin
Un
Yumurta
Galeta Unu
Kızartmak İçin
Sıvı yağ
YAPILIŞI
Haşlanmış tavuk göğsünü doğrayıcıdan geçirin ve karıştırma kabına alın.Üzerine 1 soğan rendesi,1 haşlanmış patates rendesi,ince çekilmiş ceviz,yumurta,tuz ve karabiber ekleyerek iyice yoğurun.Yuvarlayıp şekil verdikten sonra buzdolabında bir süre bekleterek sertleşmesini sağlayın. Sertleşen kroketleri önce una ,daha sonra yumurtaya en son da galeta ununa bulayarak bol kızgın yağda kızartın.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder