7 Mart 2015 Cumartesi

KİKKOMAN TERİYAKİ SOSLU TAZE BAHARATLI ANTRİKOT





MALZEMELER


300 Gr antrikot
100 Ml zeytinyağı
2 Dal taze kekik
1 Dal biberiye
2 Diş sarımsak
3 Yemek kaşığı  kikkoman teriyaki sos
Tuz
Çekilmiş tane karabiber






YAPILIŞI


Kekiği,biberiyeyi ince ince kıyın. Sarımsakları ezin ve küçük doğrayın.Geniş bir kasede kikkoman teriyaki sos biberiye,kekik,sarımsak,ve zeytin yağını iyice karıştırın.Tuz ve çekilmiş tane karabiber ile lezzetlendirin. Antrikotları ekleyin. İyice harmanlayın yaklaşık 20 dakika buzdolabında dinlendirin.Etleri ızgara tavasında arkalı önlü pişirin.Servis etmeden önce iki yüzüne  de tuz serpin ve servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder