8 Nisan 2017 Cumartesi

BEYAZ ÇİKOLATALI MİLİFÖY TATLI


MALZEMELER

1 Paket miliföy
4 Su bardağı süt
3 Yemek kaşığı mısır nişasta
3 Yemek kaşığı un
4 Yemek kaşığı toz şeker
2 Çorba kaşığı tereyağ
1 paket nestle beyaz çikolata (40 gr)
1 Vanilya

Üzeri İçin

Pudra şekeri
Renkli Şeker

YAPILIŞI

Miliföyleri  ortadan ikiye bölüp yarısını tekrar bölelim.Tepsiye yağlı kağıt serip dizelim 175 dereceli fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirelim. Ara kreması için  tenceremize  süt ,nişasta,un,toz şeker koyup pişirelim kaynayınca tereyağ, beyaz çikolatayı ve vanilyayı ekleyip çırpalım. soğuyan miliföyün ortasına kremayı koyalım.Üzerine pudra şekeri serpelim.İstediğimiz gibi süsleyelim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder