8 Nisan 2017 Cumartesi
BEYAZ ÇİKOLATALI MİLİFÖY TATLI
MALZEMELER
1 Paket miliföy
4 Su bardağı süt
3 Yemek kaşığı mısır nişasta
3 Yemek kaşığı un
4 Yemek kaşığı toz şeker
2 Çorba kaşığı tereyağ
1 paket nestle beyaz çikolata (40 gr)
1 Vanilya
Üzeri İçin
Pudra şekeri
Renkli Şeker
YAPILIŞI
Miliföyleri ortadan ikiye bölüp yarısını tekrar bölelim.Tepsiye yağlı kağıt serip dizelim 175 dereceli fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirelim. Ara kreması için tenceremize süt ,nişasta,un,toz şeker koyup pişirelim kaynayınca tereyağ, beyaz çikolatayı ve vanilyayı ekleyip çırpalım. soğuyan miliföyün ortasına kremayı koyalım.Üzerine pudra şekeri serpelim.İstediğimiz gibi süsleyelim..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder