28 Kasım 2015 Cumartesi

EVDEKİ SOS CALVE

Calvé Taraftara Sordu, “Ballı Hardal” Yılın Transferi Oldu

Calvé’nin yeni çıkaracağı soslar için tüketicilerini yılın lezzetini seçmeye davet ettiği “Yılın Transferi” kampanyası sonuçlandı. Lezzetseverler yılın transferi olarak “Ballı Hardal”ı seçti. Oylamada Ballı Hardal’ı takip eden “Burger Sos” da lezzetseverlerin yorumları doğrultusunda Calvé kadrosuna katıldı.

Lezzet tutkunlarına sunduğu farklı ürün çeşitleriyle yemek keyfini eğlenceye dönüştüren Calvé, ürün ailesine katacağı yeni sosunu Yılın Transferi kampanyasıyla tüketicilerine sordu. Kampanya sonucunda en çok oyu olan “Ballı Hardal” yılın transferi oldu. Ballı Hardal’ı takip eden “Burger Sos” da yoğun istek üzerine  Calvé sos kadrosuna dahil edildi.

Yılın Transferi kampanyasında futbol ve transfer temalarından yola çıkarak tüketicilerini kampanyaya dahil eden Calvé, sosları sosyal medyada “#yılıntransferi” etiketi ile oylamaya sundu. Ballı Hardal, Burger Sos ve Meksika Sos çeşitleri arasında yapılan oylama 10 Eylül’de sonuçlandı. Calvé’nin evdeki sos kadrosunda şu an ketçap, mayonez, ranch sos, BBQ sos, acı sos ve sarımsaklı mayonez bulunuyor.



Calvé Hakkında:

Girişimci Van Marken'in 1897 yılında bir dizi iştah açıcı ürünle pazara girmesiyle doğan Calvé markasının Türkiye'deki geçmişi 1986 yılına uzanmaktadır. Türkiye pazarında ketçap markası olarak faaliyet göstermeye başlayan Calvé, 1987 yılında mayonez ve soslarını, 1993 yılında ise Calvé Hardal’ı tüketicilerin beğenisine sunmuştur. Bugün Türkiye’nin 1 numaralı mayonez markası olan Calvé, lezzet tutkunlarına sunduğu farklı ürün çeşitleriyle yemek keyfini eğlenceye dönüştürmektedir. 2014 yılında ürün gamına çocuklar için özel bir ürün olan Calvé Max Ketçap’ı ekleyen Calvé, mevsiminde toplanan domateslerden üretilen, C vitamini deposu yeni ketçabı ile hem çocukların hem de ailelerin beğenisini kazanmıştır. Calvé yeniliklerine 2014 yılında tüketicilerle buluşturduğu Calvé BBQ Sos, Calvé Acı Sos ve Calvé Ranch Sos’u eklemiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder