20 Mayıs 2017 Cumartesi

FAİRY YEMEK ŞENLİĞİ



10.Geleneksel Fairy Yemek Şenliği start alıyor!
Fairy, tüm İstanbulluları 13 Mayıs Cumartesi, Marmara Forum AVM’de düzenlenecek 10. Geleneksel Fairy Yemek Şenliği’ne davet ediyor.Fairy Marka Elçisi Berna Laçin’in ev sahipliğinde gerçekleşecek10. Geleneksel Fairy Yemek Şenliği’nde binlerce kişiye tüm gün ücretsiz köfte dağıtılacak.Şenlik kapsamında ayrıca Ramazan ayı süresince şenliğe katılan kişi sayısı kadar binlerce tabak yemek, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) Vakfı'na bağışlanacak.

Bu yıl 10.su düzenlenen Geleneksel Fairy Yemek Şenliği, Marmara Forum AVM’de start alıyor.13 Mayıs Cumartesi günü saat 14:30’da Marmara Forum AVM açık otoparkında başlayacak ve saat 18:00’e kadar sürecek.Fairy Marka Elçisi Berna Laçin’in ev sahipliğinde gerçekleşecek 10. Geleneksel Fairy Yemek Şenliği’nde binlerce kişiye tüm gün ücretsiz köfte dağıtılacak. Şenlik kapsamında ayrıca Ramazan ayı süresince şenliğe katılan kişi sayısı kadar binlerce tabak yemek, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) Vakfı'na bağışlanacak.
Fariy Marka Elçisi Berna Laçin ve Fairy Yemek Danışmanı Gülhan Kara’nın katılacağı ‘10. Geleneksel Fairy Yemek Şenliği’nde,Çarkıfelek ve tabak oyunlarına katılan birçok kişi sürpriz hediyeler kazanacak.

Fairy’nin yine imkansızı başaracağı yemek şenliğinde, aynı miktarda Fairy sıvı deterjanın en çok satan bidon deterjana göre 2.5 kat daha fazla bulaşık yıkadığı, Fairy Platinum bulaşık makinesi kapsüllerininsudan geçirmeden tek yıkamada temizlendiği tüm davetlilerle birlikte kanıtlanacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder