MALZEMELER
4 Su bardağı süt
8 Yemek kaşığı irmik
8 Yemek kaşığı şeker
1 Paket vanilya
1Çay kaşığı damla sakızlı vanilya
1 Portakal rendesi veya limon rendesi
1 Paket toz krem şanti
Üzeri İçin
Hindistan cevizi
Fıstık Tozu
Şeker hamurundan kalpler
YAPILIŞI
Tencereye süt, irmik, şeker vanilya konur muhallebi gibi pişirilir.Piştikten sonra damla sakızı portakal rendesi eklenir. 1 Paket toz krem şanti eklenir karıştırılır. Biraz soğutulur.Ellerimizi ıslatıp karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar alınır yuvarlanır isteğe göre hindistan cevizi fıstık tozuna bulanır ortasına şeker hamurundan kalplerle süslenir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder