Amavivo ile EKS de gerçekleşen pizza taşı tanıtımında çok keyifli saatler geçirdik.Türkiye pazarına yeni giren firma volkanik pizza taşıyla çok iddialı.Pizza taşını fırının ızgarasının üzerine yerleştirip önceden max. derecede ısıtıyoruz.Yaptığımız pizzaları,pideleri ve Türk usulü lahmacunu 5 dakikada her yeri eşit biçimde yakmadan pişiriyoruz.Üstelik odun ateşinde pişmiş gibi lezzetli ve kolay.Amavivo pizza taşı 1200 dereceye kadar dayanıklı sebebi de İtalya dan getirilen volkanik taş olması.Temizliği de çok kolay soğuyunca kuru bezle siliyorsunuz.
Bu da benim dereceye giren pizzam amavivo sayesinde çok lezzetliydi.
TEŞEKKÜRLER AMAVİVO
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder