24 Ekim 2014 Cuma

BALLI TAVUK KANATLARI


MALZEMELER

350 gr Tavuk kanat (çizik atılmış)
10 ml Zeytinyağı (1/2 yemek kaşığı)
40 ml Soya sosu (1/4 su bardağı)
1/2 Su bardağı  Anavarza Çam Balı
1 Diş Sarımsak (Püre yapılmış)
10 gr Ketçap (1/2 yemek kaşığı)
Tuz
Karabiber

YAPILIŞI

Tavuk kanatlarını diğer tüm malzemeyle birlikte karıştırın.190 derecede ısıtılmış fırında tavuklar karamelize olana kadar yaklaşık 20 dakika pişirin.

2 yorum:

  1. eline sağlık canım cok lezzetliydi:)
    ödülledim seni bu arada sevgiler :)
    bide bisey sorucam google takibinde izleyiciler kısmın da hata veriyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beraber yaptık canım :) seninde eline sağlık
      Sevgimizi katarak yaptık :)Teşekkür ederim :)
      Hata veriyor nasıl düzeltirim?

      Sil