26 Aralık 2014 Cuma

Bİ MUTFAK İKİ ŞEF ÖZLEM MEKİK &AYVAZ AKBACAK SHERATON İSTANBUL MASLAK HOTEL ETKİNLİĞİ


Geçtiğimiz hafta  cumartesi günü sevgili arkadaşım bengü'nün daveti üzerine  sheraton istanbul maslak hotelde cafe 333 restaurantında   ödüllü şefler Özlem Mekik &Ayvaz Akbacak yılbaşı hindisi sunumu ve öğle yemeği davetine katıldım.

Sheraton İstanbul Maslak Hotel’in içinde bulunan Cafe 333 restorant otelin hemen girişinde sağ taraftadır. Daha çok maslakta plazaların yeme içme ihtiyaçlarını en güzel ve 5 yıldızlı otel kalitesinde sunmaktadır.. Bu yapılan etkinlikte hem misafirlerine sunumlarını tanıtmak hem de 5 yıldızlı otel kalitesini bu fiyata sunulabildiğini kanıtlamaktır.

 Sheraton İstanbul Maslak Hotel her zaman en kaliteli şekilde hizmet vermek ve sunmaktan gurur duyar. Ödüllü aşçıların hazırladığı Hindiler kesinlikle herkesin memnun kalacağı şekilde Sheraton İstanbul Maslak kalitesiyle sunulmaktadır.

Cafe 333 restorantda düzenlenen etkinlikte Yılbaşı Hindisi tadımı yapıldı.150 kişinin katılımıyla gerçekleşen bu etkinlik yeme içme sektörünü bir araya getirdi.




Yılbaşına özel hazırlanan hindiler 6 kg olup 8 kişiliktir. 199 tl fiyatı olan hindimizin teslimat günleri ve saatleri 30 aralık ve 31 aralık günlerinde saat 19:00 a kadar en güzel ve taze şekilde sunmaktayız.

 



                      

         
          Cafe 333 de öğlen yemeği açık büfe 28 TL 




                            


Değerli cheflerimiz Özlem MEKİK & Ayvaz AKBACAK  ve www.sheratonistanbulmaslak.com/tr/ hotele ve emeği geçen herkese teşekkürler.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder