21 Ocak 2015 Çarşamba

ETİLER ŞAMDAN GARDEN BRUNCH ETKİNLİĞİ

                   
              ŞAMDAN GARDEN ETİLER'DE HER PAZAR KAHVALTI RÜZGARI:)


Sevgili Bengü ve Özlem hanımın davetiyle Bi Mutfak İki Şef'in şefleri Özlem MEKİK & Ayvaz AKBACAK  moderatörlüğünde Şamdan Garden Etiler'de blog ve yemek yazarlarına  pazar günü kahvaltı düzenledi.



18 Ocak 2015 Pazar günü Bi Mutfak İki Şef'in ünlü  şefleri Özlem MEKİK& Ayvaz AKBACAK moderatörlüğünde Şamdan Garden Etiler'de Türkiye 'nin önde gelen blog ve yemek yazarlarına özel bir kahvaltı düzenledi.Buluşmada Şamdan Garden'ın yeni kahvaltı konsepti tadımı gerçekleştirildi. Şef Özlem MEKİK &Ayvaz AKBACAK tarafından kahvaltının içeriği anlatıldı.

İstanbul'un en gözde semtlerinden Etiler'in marka yeme içme mekanı ŞAMDAN Pazar günlerine özel sabah kahvaltısı için artık Şamdan Garden bölümünde misafirlerini ağırlayacak.

Nispetiye caddesi üzerinde Etiler'in merkezinde bulunan ünlü mekanda Pazar sabahı 10:00-12:30 servis edilecek lüks serpme  kahvaltı konseptinin fiyatı sadece 40 TL olacak.

Tamamen Türk kahvaltısı konseptinde sunulan ve 40'a yakın çeşit ürünün bulunduğu kahvaltıda özel şarküteri tabağında jambon, salam, dil söğüş ve pastırma bulunuyor.Zeytin çeşitleri ,Gemlikten getirilmiş zeytinyağı içerisinde sunulan özel kırma ve sele zeytinden oluşuyor.Zengin peynir tabağında Ezine peyniri,Tonoz tereyağı,gurme kaşar ve tel peyniri gibi ürünler lezzet severlerle buluşuyor.Organik ev yapımı reçeller,mini tam buğday ekmekleri,taze simit,ev yapımı poğaça açma  gibi hamur işi ürünleri menemen,hellimli ızgara sucuk, gurme sigara böreği,taze çay ve pek çok leziz kahvaltılık ürün size Şamdan Garden Etiler'de lezzetli ve keyifli bir pazar sabahı vadediyor.


Şamdan Garden'da  hafta içi ve hafta sonu hergün öğle yemeği de yiyebilirsiniz. Bi Mutfak İki Şef 'in ünlü şefleri Özlem MEKİK &Ayvaz AKBACAK Şamdan Garden kalitesiyle misafirler için öğle yemeklerinde tercih edebilecekleri şu lezzetleri önerdi.

Çıtır Karides: 8 TL
Beef Salata:  28 TL
Makarna Çeşitleri: 10 TL ile 25 TL arası


Bi Mutfak İki Şef Özlem MEKİK ve Ayvaz AKBACAK  tarifiyle  kahvaltılık acuka tarifi


ACUKA


MALZEMELER

6 Çorba kaşığı biber salçası
2 Çorba kaşığı domates salçası
1 Su bardağı ceviz
1 Su bardağından az ekmek içi yada galeta unu
4 Diş sarımsak
1 Tatlı kaşığı nar ekşisi
1 Çay bardağı zeytinyağı
1 Tutam karabiber
1 Tutam kırmızı pul biber
1 Çay kaşığı kimyon
1 Çay kaşığı kekik
1 Çay kaşığı yeni bahar
1 Tutam nane


YAPILIŞI

Tencereye zeytin yağını, biber ve domates salçalarını koyun.Salçaların kokusu çıkana kadar kavurun.Cevizi robottan geçirin.Sarımsakları rendeleyin.Bir kabın içine tüm malzemeleri koyun karıştırın.



Şamdan Garden Etiler Rezarvasyon İçin: 0 212 257 03 24


               







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder