17 Nisan 2015 Cuma
ÇİKOLATALI SUFLE
MALZEMELER
250 Gr tereyağı
250 Gr bitter çikolata
5 Adet yumurta
125 Gr tozşeker
60 Gr un
Üzeri İçin:
1 Paket krema veya pudra şekeri
yada vanilyalı dondurma
YAPILIŞI
Tereyağı ve çikolata benmari usulü eritilir.Ocaktan aldıktan sonra, yumurtalar eklenerek mikserle çırpılır.Şeker ve un eklenerek karıştırılır.Yağlanmış ve şekere bulanmış sufle kaplarına paylaştırılıp önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında üzeri kabuk bağlayıncaya dek yaklaşık 10-11 dakika pişirilir.Fırından çıkar çıkmaz üzerine pudra şekeri veya krema yada vanilyalı dondurma ile servis yapılır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder