28 Mayıs 2015 Perşembe

METRE PİZZA


Metre Metre İtalyan Lezzeti

METRE PİZZA

Sevgili Oya Hanım 'ın daveti üzerine blogger arkadaşlarla birlikte Caddebostan'da  İtalyan Restoranı Metre Pizza 'ya  tadım etkinliğine davet edildim.Davete icabet etmek gerekir.Keyifli,eğlenceli,lezzetli 
bir gün geçirdik.

Mekan sıcak renkleri ile göz dolduruyor.Kendinizi evinizde hissettirip, eviniz konforunda kaliteli bir hizmet sunuyorlar.

Aile ve arkadaşlarınızla rahatlıkla gidebileceğiniz bir mekan.Ayrıca mekanda özel günlerinizi,toplantılarınızı,doğum günlerinizi de kutlayabilirsiniz.

Mekanın sahibi Betti Lembi bizleri kusursuz bir şekilde ağırladı ve  yemeğin başından sonuna kadar bizlerle birlikte oldu. 


İlk restoranını Caddebostan'da açan İtalyan Restoranı Metre Pizza, odun ateşinde pişirilen pizzaları,kendi mutfağında hazırlanan makarnaları ve lezzetli İtalyan yemekleri ile müşterilerine  müthiş bir lezzet şöleni sunuyor.





Metre Pizza'nın ismi alışılmışın dışında pizzaları metre sunmalarından geliyor.
Metre Pizza'nın İtalyan şefleri, İtalyan lezzetini en orjinal haliyle sunmak adına İtalya'dan getirdiği özel fırında pişirilen 1 metre boyundaki pizzalarda İtalyan peynirleri kullanılıyor.


Santim santim lezzet...

Gerçek İtalyan pizzasını nefis malzemelerle metre metre sipariş edebilir,santim santim farklı lezzetleri birleştirebilirsiniz.Pizzalar metre halinde kaç çeşit pizzadan oluşmasını isterseniz ona göre bölümlerel servis ediliyor.Özellikle kalabalık grupların vazgeçilmez tercihi olan metre pizzaların yanı sıra standart boyutlarda pizzalar da yiyenlere müthiş lezzet sunuyor.




Pizzaların odun ateşinde pişirilmesi, peynirlerin tamamının İtalya'dan getiriliyor oluşu, makarnaların Metre Pizza'nın kendi mutfağında hazırlanışı, salatalarda kullanılan malzemelerin taze ve mevsimine uygun olarak kullanılmasının yanı sıra;


Metre Pizza'nın İtalyan şeflerinin işini aşkla yapıyor olması

Metre Pizza,birbirinden lezzetli başlangıçları,tamamı ev yapımı makarnaları ve nefis İtalyan peynirleri ile hazırlanan salatalarıyla da oldukça iddialı.



LEZZETLİ BAŞLANGIÇLAR







Yemeğinizi beklerken Metre Pizza'nın birbirinden lezzetli başlangıçları ile yemeğinizi ziyafete dönüştürebilirsiniz.Odun fırınında taze pişirilmiş taze italyan ekmeği "Focaccia",fırınlanmış patlıcan mozeralla,taze fesleğen ve domates sos eşliğinde lezzet şölenine  dönüşen "Melanzane alla Parmigiana", taze italyan şarküteri ve peynirlerinden oluşan "Metre Antipasto" başlangıç seçeneklerinden  sadece bir kaçı...
Ev yapımı makarnalar ,İtalyan peynirli salatalar...
Tercihini pizzadan yana kullanmayanlar için Metre Pizza'nın taze makarnalarından,ev yapımı ravioli,ricotta peyniri,patlıcan ve domates sos ile hazırlanan "Ravioli alla Siciliana" ve ev yapımı lazanya "Home Made Lasagna" öne çıkan lezzetler arasında.   Tatlılarını mutlaka denemelisiniz.Özellikle tiremisu ve parfe kahvenin yanında harika bir lezzet.

Mekan sahibi Betti Lembi'ye, şeflerine, çalışanlarına emeği geçen herkese teşekkür ederim. 

Metre Pizza birbirinden lezzetli pizzalarını ve İtalyan yemeklerini tatmanız için sizi Caddebostan'daki retoranına davet ediyor.














1 yorum: