15 Haziran 2015 Pazartesi

ACTİVİA İLE YAZ MANİFESTOM





11 Haziran Perşembe günü Karaköy  Ferah Feza Restaurant 'ta Nilgün Bodur ile Activia  yaz manifestom brunch kahvaltı etkinliğine davet edildim.Davete icabet etmek gerekir.Ferah feza restaurant 5.katta olup ortamı, manzarası harika bir yer. Arkadaşlarınız ve dostlarınızla gidebileceğiniz bir mekan.





ACTİVİA NEDİR?



Activia hergün düzenli olarak tüketildiğinde sindirim sisteminizi düzenlemeye yardımcı olan lezzetli ve sağlık faydası sunan bir probiyotik yoğurttur.


ACTİVİA'NIN İÇERİĞİ NEDİR?

Activia üretilirken taze süt,yoğurt mayası ve doğal probiyotik maya kullanılır. Activia'nın meyveli çeşitleri ise mevsiminde toplanmış meyveler kullanılarak üretilir.Bununla birlikte Activia, kalsiyum açısından iyi bir kaynaktır ve yüksek kaliteli protein içeriğine sahiptir. Ayrıca ilaç ya da koruyucu katkı maddesi içermez.


ACTİVİA SİNDİRİM SİSTEMİNİ DÜZENLEMEYE NASIL YARDIMCI OLUR?

Mayasındaki probiyotikler sayesinde! Günlük tempomuz değişince vücudumuzdaki probiyotiklerin de miktarı azalabilir,bu da sindirim düzenini bozabilir.Vücudunuzdaki probiyotik miktarını probiyotik miktarını probiyotik yoğurtlarla kolayca destekleyerek sindirim sistemi şikayetlerinizi minimuma indirebilirsiniz. Activia da mayasındaki probiyotikler sayesinde sindirim sistemimizi düzenlemeye  yardımcı olur.

ACTİVİA NASIL ÇALIŞIR?

Activia mayasındaki probiyotikler,koruyucu tabakaları sayesinde mide asitinden etkilenmeyerek hayatta kalır ve bize asıl fayda sağlayacakları yer olan bağırsaklara geçerler. Activia mayasındaki probiyotikler ile vücudumuzun probiyotik seviyesini desteklemiş olursunuz.Zararlı canlıların bağırsak duvarlarına tutunmasını engelleyerek sindirim sisteminin  düzenlenmesine yardımcı olur.Böylece vücudunuzdaki probiyotik dengesini olumlu yönde desteklemiş sindirim sisteminizin sağlığı için bir adım  atılmış olur.



                             NİLGÜN BODUR İLE YAZ MANİFESTOMUZU YAZDIK












                 NİLGÜN BODUR  BİZLERE ACTİVİA İLE SMOTHİE HAZIRLADI 
                                         
                                                  HARİKA BİR LEZZET :)





                                   BENİM FAVORİM ELMA TARÇIN ACTİVA :)
                                 
                                     HARİKA BİR LEZZET DENEYİN HEMEN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder