14 Şubat 2016 Pazar

BURGU ARJAAN BY ROTANA&TANGO ARJAAN BY ROTANA HOTEL


Sevgili arenandfamily.blogspot.com 'un sahibi Funda Aydeniz'in davetiyle değerli Chef Özlem MEKİK ve Rafet İNCE 'nin mutfağından çıkan mükemmel lezzetlerle  harika bir brunchtaydık. Otel'in genel müdürü Ahmet Ender ÖZGÜNDOĞDU bizlere otel hakkında genel bilgiler verdi.



İstanbul Maltepe'de yer alan  "Burgu Arjaan By Rotana" ve Tango Arjaan By Rotana "Bağdat caddesi ile önemli iş eğlence alışveriş merkezlerine yakın konumda bulunuyor.Uzun ve kısa dönem konaklamalar için uygun özellikte odaları toplamda 319 oda  bulunuyor.Otellerin tüm odalarında mutfak bulunuyor çay kahve makinası,Tv,Kurutmalı Çamaşır Makinesi,Telefon,Minibar,Güvenlik kasası,ütü ve ütü masası ,kablosuz internet bağlantısı bulunuyor.Her iki otelin kesiştiği noktada lobi B&T CAFE-DELİ,ELEMENTS ALL DİNİNG RESTAURANT, ELEMENTS BAR,BODYLİNES FİTNEES &WELNEES CLUB, farklı büyüklüğe sahip 4 adet tplantı salonu 350 kişiye kadar Elmas Balo salonu bulunuyor. Ayrıca otelde helikopter pisti de yer alıyor. Oteller metroya yürüme mesafesinde Bağdat caddesine 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

                                                             LOBİ



                                                ODALARI DENİZ MANZARALI




                                                  TOPLANTI SALONU



                                                    B&T CAFE-DELİ



                                                  ELEMANTS TERAS BAR




                                                       KAPALI HAVUZ




                                                       AÇIK HAVUZ





                                                 FİTNESS &WELNEES CLUB





                        Otelin mutfağında Chef RAFET İNCE ile 19 kişilik bir ekiple çalışıyor.Sabahları 165 çeşit ürünün bulunduğu açık büfe  kahvaltı misafirlere sunuluyor.Akşam ve öğle yemeğinde Alacarte  servis veren restaurantların menüsünde Orta Doğu Mutfağı,Türk Mutfağı,Akdeniz Mutfağı,Osmanlı Mutfağından lezzetler bulmak mümkün.








Anadolu Yakası'nda Keyifli Brunchların Yeni Adresi Rotana Elements All Day Dining Restaurant

Konuklarını ayrıcalıkloı hizmet anlayışı ile  ağırlayan Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana,keyifli brunchların da yeni adresi olmaya aday. "Eat.Sunday.Love" konsepti ile pazar brunchlarının hafta sonu sevdikleriyle  beraber vakit geçirmek isteyenlere cazip seçenekler sunuyor.



Brunch için Elements All Day Dining Restaurant'ı tercih edenleri saat 11:00-15:00 arası canlı piyano performans eşliğinde,zengin açık büfede yerel lezzetler ve uluslararası tatlar bekliyor.Aileleriyle gelen çocuklar da Flipper's ta eğlenceli aktivitelere ve oyunlara katılma şansı buluyor.Otel bünyesinde bulunan kapalı havuzdan yararlanma imkanı da  sağlayan iki farklı brunch paket seçeneği sunuluyor.

Açık büfe brunch ,sınırsız alkolsüz içecek,mimoza kokteyl,açık ve kapalı havuz girişini kapsayan paket 90 TL. Açık  büfe brunch sınırsız yerli alkollü içecek ve kapalı havuz girişini kapsayan paket ise 160 TL. 12 Yaş altı çocuklara ise ücretsiz servis veriliyor.

Otelin genel müdürü Ahmet Ender ÖZGÜNDOĞDU rotana ailesi olarak çekilişle bir kişiye DUBAİ ROTANA'da  3 gece konaklama ,2 kişi  Sevgililer günü akşam yemeği 1 kişi sevgililer günü otel konaklama 2 kişiye 1 yıllık spa kullanımı kazandı.

Emeği geçen herkese teşekkür ederim.


Rezarvasyon 0216- 500-77-77 nolu telefonu arayabilirsiniz.
fb.burgutango@rotana.com.tr mail atabilirsiniz.



                                                                                                                                                                                          


















3 yorum:

  1. Keyifli bir otele benziyor.Sen de çok güzel anlatmışşın Fusuncum. Emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Hem keyifli hem de farklı bir otel canım :) teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  3. “A.Ender Özgündoğdu”
    Mükemmel bir kişilik, harikulade bir tecrübe ve kelimelerin yetmediği yetemediği bir onur abidesi..

    YanıtlaSil