BİMUTFAKİKİŞEF ÖZLEM MEKİK & AYVAZ AKBACAK MODERATÖRLÜĞÜNDE WYNDHAM GRAND İSTANBUL KALAMIŞ OUZO ROOF RESTAURANT TADIM ETKİNLİĞİ
Bimutfak iki şefin ünlü şefleri Özlem Mekik ve Ayvaz Akbacak moderatörlüğünde Wyndham Grand İstanbul Kalamış Ouzo Roof Restaurantta Türkiye 'nin ünlü mekan ve yemek bloğu yazarlarının davet edildiği tadım buluşması gerçekleşti.Şef Mehmet Yalçınkaya bizlere türk mutfağının farklı lezzetleri ve sunumlarıyla değişik tatlar ve hepsi birbirinden ayrı şahane muhteşem lezzetler sundu. Chefimizin ellerine sağlık herşey enfes harikaydı.
İstanbul'un Asya kıtasında bulunan ,Kalamış Marina'ya komşu ve Marmara Denizi'nin nefes kesen manzarasını sunan ,beş yıldızı Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel misafirlerine Doğu ile Batı'nın kesiştiği noktaya zahmetsizce kavuşma imkanı sunuyor.10 dakikalık yürüme mesafesindeki Bağdat Caddesi ile,300 'den fazla mağazaya ,ilgi çekici mekanlara ve değişik konseptlerdeki restoran kafelere kolaylıkla ulaşılabilir.Çok sayıda güzelliği ve uluslararası standartlardaki hizmetleriyle,iş ya da tatil seyahatleri için gelen ziyaretçileri, dünyanın gözbebeği İstanbul da konaklarken, Wyndham Grand İstanbul Kalamış 'ın eşsiz misafirperverliğini tadacaklardır.
Otelin genel müdürü Mustafa ALPARSLAN bizleri çok güzel karşıladı gecenin başından sonuna kadar bizlerle birlikteydi.
BİR TATLI HUZUR ALMAYA GELDİK KALAMIŞTAN
OUZO ROOF RESTAURANT
MENÜ'DE
Yenilebilir toprak üzerinde Tartar sos
Portakal yağı esanslı deniz tarağı
Avokado püresi üzerinde Jumbo karides
Deniz mahsulleri pazı sarması
Kabak çiçeği dolması incir mayalı yoğurt üzerinde
Trüf esanslı lakerda deniz böğrülcesi üzerinde
Mevsim balıkları anason sentezi bezelye püresi ile
Sakızlı kalamar külbastı,zerdeçallı rizotto ile
Sinarit balığı anason ile tütsülenmiş dağ mantarı ile
Ayva terrine pişmaniye gül yaprakları
Yeşil elma mus
Sütlü karamelli incir dolması
Çikolata kapsülünde bal kabağı
Çay ve Kahve
SİNARİT BALIĞI ANASON İLE TÜTSÜLENMİŞ DAĞ MANTARI İLE
BEZELYE PÜRESİ İLE BALIK KÖFTESİ
FENER BALIĞI RAKI ŞİŞESİ İÇİNDE
PORTAKAL YAĞI ESANSLI DENİZ TARAĞI
AVAKADO PÜRESİ ÜZERİNDE JUMBO KARİDES
DENİZ MAHSÜLLERİ PAZI SARMASI
KABAK ÇİÇEĞİ DOLMASI
TRÜF ESANSLI LAKARDE DENİZ BÖĞRÜLCESİ ÜZERİNDE
SAKIZLI KALAMAR KÜLBASTI ZERDEÇALLI RİZOTTO İLE
AYVA TERRİNE PİŞMANİYE GÜL YAPRAKLARI
YEŞİL ELMA MUS
SÜTLÜ KARAMELLİ İNCİR DOLMASI
ÇİKOLATA KAPSÜLÜNDE BAL KABAĞI
CHEF MEHMET YALÇINKAYA
OTEL MÜDÜRÜ MUSTAFA ALPARSLAN VE ÜNLÜ CHEF MEHMET YALÇINKAYA EKİBİ
ÖZLEM MEKİK
AYVAZ AKBACAK BÖYLE BİR ETKİNLİK DÜZENLEDİKLERİ İÇİN
WYNDHAM GARND İSTANBUL KALAMIŞ
OUZO ROOF RESTAURANT
Otel Müdürü MUSTAFA ALPARSLAN'A BİZLERE GECENİN BAŞINDAN SONUNA KADAR MİSAFİRPERVERLİĞİ İÇİN
CHEF MEHMET YALÇINKAYA FARKLI YEMEK SUNUMLARI VE TADLARI İÇİN
YUNAN MÜZİĞİNİN GÜZEL SESİ VE YORUMUYLA YORGO KERTİS'E VE ÇALIŞANLARINA GECENİN BAŞINDAN SONUNA KADAR BİZİMLE İLGİLENDİKLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER
Sizlerde Kalamışta BİR TATLI HUZUR ALMAYA GELDİK DİYORSANIZ KESİNLİKLE WYNDHAM GARND İSTANBUL KALAMIŞ
OUZO ROOF RESTAURANT' A GELİN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder