11 Temmuz 2015 Cumartesi

ARMADA OTELİN TERASINDA MEKAN.COM 'UN İFTAR YEMEĞİ





Lezzet Bloggerları Armada İstanbul'un terasında düzenlenen Mekan.com iftar yemeğinde buluştu.

"Türkiye'nin En Büyük Mekan Platformu" olan Mekan.com,lezzet ve mekan bloggerlarını İstanbul'un tarihi semtlerinden Sultanahmet'de hizmet veren Armada Hotel'in terasında bulunan Armada Terrace Restaurant'daki iftar yemeğinde ağırladı.

Mekan.com ve Armada Otel'in ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte Osmanlı ve Anadolu
mutfağından lezzetler sunuldu.








Lezzet ve mekan bloggerlarından yaklaşık 10 kişilik grubun katıldığı iftar yemeğinde iftariyelik,Domates Çorbası,Hünkar Beğendi,İç pilavlı Kuzu Tandır,Güllaç,Kaymaklı ekmek kadayıfı,özel demliğiyle çay ve Ramazan'a özgü gül şerbeti sunuldu.






Mekanın 360 derece deniz manzaralı terasında keyifli vakit geçiren bloggerlar #mekancomileiftar#armadaterastaiftar# hashtagiyle ınstagramda paylaşımda bulundular.


MEKAN.COM 

ABD San Francisco'daki Silikon Vadisi'nde kurulan ve bünyesinde 90 bin üye mekan bulunduran"Türkiye'nin En Büyük Mekan Platformu" Mekan.com, retoranlardan teklif almayı rezervasyon yapmayı,sipariş vermeyi ve mekan ilgili bilgi ve yorumlara ulaşmayı sağlayan yazılım alt yapısıyla dikkat çekiyor.Mekan.com,kurduğu Kahve kulübü ,Kitap kulübü,Şarap Kulübü, ve Yemek Kulübü gibi communityler ile işletmelere ve markalara  alternatif tanıtım iletişim kanalları açmayı amaçlıyor.


Bu güzel iftar için  Armada Otel'e , Mekan.com'a ve emeği geçen herkese teşekkürler 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder