8 Temmuz 2015 Çarşamba

ŞEFİK DÖNERDE İFTAR



Bimutfakikişef moderatörlüğünde Gamze İSTANBULLUOĞLU 'nun kitap lansmanı OMARTHA şefik dönerde iftar yemeği  gerçekleştirildi.



Mekan 4.Levent çarşı çevre pastanesi'nin yanında güzel hoş bir mekan sahibi Şefik Bey bizleri çok güzel karşıladı herşey harikaydı.

İftar yemeğinde başlangıç olarak iftariyelikler ve mercimek çorbası lavaşla birlikte döneri lezzetli kuyruk yağı kullanılmadan odun ateşinde pişirilerek yapılıyor %100 dana yaprak döner tavsiye ediyorum. Lavaşlar da odun ateşinde pişiriliyor.Lavaşın içinde maya az konulmasından dolayı  mide de şişkinlik yapmıyor.Kutu içeceklerde hijyen sebebi ile kapaklarında özel şefik yazan koruyucu kapak yerleştirilmiş.Ayranları eker ayran ,gazoz niğde gazozu harika.Tatlı olarak damla sakızlı sütlaç ve supangle çok leziz ve lezzetli.






Fiyatlar porsiyon olarak 120gr ,180gr, ve 200gr seçenekler var.Menü isterseniz Aile,By Şefik,ve Çılgın menü olarak değişen seçenekler var.
Çılgın Menü 500 gr döner (2-3Kişilik) yanında patates kızartması,salata ve acı biber turşusu ile servis ediliyor.Seçeceğiniz 1lt'lik içecek ile ödeyeceğiniz tutar 84,5 tl oluyor.








Gamze İSTANBULLUOĞLU ile tanışma fırsatımız oldu.  Kendisi televizyon dünyasına belgeselle giriş yaptı.Birçok belgesele imza atan İstanbulluoğlu farklı kanallarda yapımcı yönetmen olarak çalıştı. 2013 yılında Dharma Yayınları'ndan '"An'dayım Artık" isimli kitabı yayımlandı. İkinci kitabı 

OMARTHA konusu ise  yer altında ve gökyüzünde insanoğlunun hiç bilmediği hatta hayal bile edemediği yaşam boyutları vardı.Ve bu yaşamların birbirine karışmasına artık çok az kalmıştı.Bu iki uygarlığın savaşı asırlarda sürebilirdi.Bir gün hatta bir anda da son bulabilirdi.Her iki tarafın isteği de aynıydı aslında: Sonsuzluk 



      Sevgili Gamze İSTANBULLUOĞLU kitabın hayırlı uğurlu  olsun Bol satışlar dilerim.

                     


Bimutfakikişef'e ,Şefik Döner'e,Gamze İSTANBULLUOĞLU 'na ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder