27 Kasım 2015 Cuma

GAİA CADDE GÜZELLİK MERKEZİ



Esra Kızıltaş’ın Bağdat caddesinde açmış olduğu GAİA Cadde Güzellik Merkezi Şubatayı itibari ile hizmete girdi. Estetik ve güzellik uygulamalarında yeni bir dönem başlatan Gaia Cadde, uzman ekibi, elegan ve şık dekorasyonu, en son teknoloji ekipman ve ürünleri, büyüleyici atmosferi ile Bağdat Caddesine yeni bir soluk kazandırdı.



 GAİA Cadde Güzellik Merkezi medical/klasik cilt bakımı uygulamalarından, zayıflama metodlarına, masaj uygulamalarından, reformer pilates derslerine ve beslenme danışmanlığına kadar birçok hizmeti bir arada bulundurarak bu kapsamdaki en geniş hizmet yelpazesine sahip güzellik ve sağlık merkezi olmayı hedefliyor.
                                                 ORKİDE BAKIMI

CİLD  BAKIMI





                                                     MASAJ UYGULAMA 



PLATES




                                                         VELASHAPE




VelaShape3 ile; İnfrared (Kızıl ötesi) veRF(RadyoFrekans) enerjilerininbirliktekullanılarakciltyoğunolarakısıtılır. Bu sayededokununoksijenlenmesiartarvemetabolizmahızlanır. BununlabirlikteVelashape 3 lenfatikdolaşımıarttırarak, yağhücrelerininküçülmesiniveazalmasınısağlar. Derindokudaoluşanısınmasayesindekolajenve elastin hücreleriuyarılaraküretimiartar. Böylelikleciltsıkıvepürüzsüzbirgörünümekavuşur. Beraberindekimekanikmasajvevakumsayesindecilttesıkılaşmavetoparlanma, vücuthatlarındabelirginleşmesağlanır.

Karın, bel,sırt,kollar, bacaklar, basen, gıdıvedizkapağıbölgesindegüvenleuygulanan
VelaShape 3 uygulamasındanbeklenensonuçlar;
Bölgeselİncelme,
Selülitgörünümününkaybolması,
Cilttesıkılaşma,
Bölgeselkandolaşımındaveciltdokusundaiyileşme,
Kol, içbacak, dizkapağıbölgesisarkmalarındatoparlanma,
Kasağrılarındarahatlamadır.

15 gündebir, toplam 3 seansveGaia’nın size hediyesiolan + 1 seansiletoplamda 4 seanstayapılanuygulamasonrasında 6-8 cm’eyakınincelmegözlenir. Bölgeyegöreuygulamasüreleri 20-45 dakikaarasındadeğişiklikgöstermektedir. Uygulamaesnasındauygulamayapılanbölgedehafifbirısıartışıhissioluşur, bununlabirlikte son derecekonforlubirişlemdir. Herhangibiryanetkigözlenmemiştir.

TümdiğerzayıflamaişlemlerindeolduğugibiVelaShape 3 uygulaması Gaia Aestehetic&Wellness’tedoktorkontrolündeyapılmaktadır. 




                                                          ULTRASHAPE



UltraShapeodaklıultrasonileseçiciolarakyağhücresiparçalayanilkevetek FDA onaylıinvazivolmayanvücutşekillendirmetedavisidir.

“Liposuction”’danfarklıolarakUltraShapecerrahibirişlemdeğildiryanineşter, anesteziveyaiyileşmesüreciiçermez.

YağlarıısıtarakveyadonduraraktedaviedendiğeryağparçalayıcıcihazlardanfarklıolarakUltraShapeağrısızdır* vetedavibölgesindegörünürbirizbırakmaz. UltraShape’inultrasonenerjisivücudunuzdakiyağhücrelerininduvarlarınıparçalayarak, yağlarıntrigliseritolarakserbestkalmalarınısağlar. Sonrabutrigliseritlerkaraciğerdeişlemgörürvevücuttandoğalyollarladışarıatılır. Çevredekidoku, sinirlervekaslaretkilenmez. UltraShapeodaklıultrasoncilttehasar, şişmeveyatedavisonrasıbünyedebirrahatsızlıkyaratmaz. Tedavisonrasıgünlükyaşantınızaksamaz. Bu sayedenedenlegünlükyaşantınızahemengeridönebilirsiniz.

Çokmerkezliklinikçalışmalardatedavibölgesinevetedavisayısınabağlıolmaklabirlikte bel çevresinde 2,5ile 12 cm arasındadeğişenbirincelmeeldeedilebilmektedir.

                                                  PELLEVE ALTIN ÜTÜ



“PELLEVE ALTIN ÜTÜ” uygulaması ile ağrı hissetmeden gençleşmek mümkün!

Pelleve, altın ısı ile radyofrekans yöntemi ile cildi sıkılaştırarak germe ve gözenekleri daraltma etkisi ile kırışıklık ve elastikiyet kaybını azaltan ileri düzeyde gelişmiş bir radyofrekans sistemidir. Aynı zamanda cilde zarar vermeden yenilenme yaratarak adeta cildin kumaşını değiştirir. Pelleve Altın ütü tedavisi yüz ve boyun bölgelerinde istenmeyen kırışıklıkların azaltılması ve göz çevresine uygulanan tek sistem olma özelliğine de sahip GÜVENLİ, AĞRISIZ, AMELİYATSIZ, ACISIZ yüz germe ve kırışıklık tedavisi yapan en etkili uygulamadır.

PELLEVE ALTIN ÜTÜ UYGULAMASI İLE İLK SEANSTAN SONRA GÖZLE GÖRÜLÜR SIKILAŞMA!!

FDA onayını 2009 yılında aldıktan sonra tüm dünya ülkelerinde güvenle kullanılan Pelleve, ileri radyofrekans teknolojisini kullanarak ( 4 Megahertz) epidermis ve üst tabakaya zarar vermeden cildin derin katmanlarını ısıtarak kollagen üretimini hızlandırır. Kollagen yapısında, hemen etkisini gösteren bir sıkılaşma sağlar ve zaman içerisinde bu sıkılaşma artar, 6 ay’a varan süre içerisinde cildin sıkılığında artış ve kırışıklıklarda azalma sağlanır. Pelleve tedavi seanslarının süresi uygulanan bölgeye bağlı olarak 30 dak. ile 1 saat arasındadır. Ağrısız bir yöntem olması sebebi ile hiçbir anestezik madde kullanımı gerektirmez. Sadece Pelleve uygulama başlığının yumuşak ve sıcak dokunuşları masaj etkisi hissedilir. Sarkmaların ve kırışıklıkların derecesine bağlı olup, hastaya göre değişmekle birlikte 1 ile 4 seans arasında değişen protokolleri vardır.





Bağdat Caddesi.No:298/18 Caddebostan-İST.

TEL : 0216 360 08 88 
GSM : 0 507 441 41 48      

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder