11 Mart 2016 Cuma

KELEBEK KADINLAR BLOGGER ETKİNLİĞİ



5 Mart Cumartesi sevgili Şerife'nin organize ettiği  begendimpaylastim.blogspot.com Kelebek Kadınlar Blogger Etkinliğine davet aldım. Ramada İstanbul Asia Otelde gerçekleşen etkinlikte her detayı çok ince düşünerek çok güzel hazırlamıştı. www.ramadaistanbulasia.com Ramada İstanbul Hotel klasik türk köşklerinin mimarisinden esinlenerek modern bir bakış açısıyla bütünleşen eşsiz ve uyumlu butik otel.

Yüksek standartlarda donatılmış 80 oda 10 bahçe odasıyla konuklarına seçkin bir köşkte konaklama deneyimi sunmakta. Hotel konaklama haricinde şirket toplantıları düğün ve özel günler organizasyonları içinde hizmet vermekte.Güzel ağırlamaları için otele çok teşekkür ederiz.  www.ramadaistanbulasia.com


Etkinlikte çeşitli sponsor firmaların  hediyeleri bulunmaktaydı. Standlar üzerinde her firman hediyeleri özenle dizilmişti.Masalar saldalye pembe mor tüllerle şekil verilmişti.Masalarda isme özel kelebek kartlar  ve masalarda kelebekler çok cici olmuştu.





Etkinlik pastası  PASTA SANATI AKADEMİ Şef ELİF ÇITAK tarafından yapıldı.Pasta görünümü ve lezzetiyle mükemmeldi. http://psa-akademi.com.tr/





www.ritimart.com/  Ritim Art Perküsyon Topluluğu muhteşem performansıyla etkinlikte davetlilere unutulmaz anlar yaşattılar.2003 yılındve sa Mustafa Kemal Coksen önderliğinde kurulan Ritim Art Perküsyon Atölyesi dünya coğrafyasında Arap,Hint,Latin, ve Afrika Anadolu dan Türk Halk Türk Sanat ve Alaturka ezgilerini baz alan düzenlemeleriyle yerli yabancı bir çok şarkı eşliğinde ritim eğitimleri vermekte bir çok organizasyonlarda yer almaktadır.




Zengin ve popüler müzik repertuarları tamamen profeyonel müzisyenlerden oluşan kadro kurumsal şirketlere kişisel organizasyonlara ve genel etkinliklere yaratıcı katılımlar sunmaktadır. Ritim Art Atölyesi belli aralıklarla dönemsel olarak amotör müzik sevenlere ders vermekte gruplarla eğlenceli organizasyonlara katılmaktadırlar.Yapmış olduğu videolar ve çalışmalar için www.ritimart.com/ detaylı bilgi alabilirsiniz. Güzel keyifli ve eğlenceli bir gün yaşattığı için teşekkür ederim.




Şef Özlem Mekik KENTON la ilgili bilgileri bizlerle payşlaştı.Küçüklüğümden beri annemin ve benim severek kullandığım bir markadır.Güzel hediyeleri için teşekkür ederiz .    www.kenton.com.tr/


www.hicoliveoil.com/  HİCOLİVEOİL İzmir Urla İlçesi Bademler Köyü yamaçlarında yetişen zeytin ağaçlarından toplanan zeytinlerden erken hasat edilip soğuk sıkım yapılmıştır.Zeytinyağı beslenmemizde önemli yer tutar.Sağlıklı yaşamda sofralarımızda eksik etmememiz gerekir.Şişe tasarımıyla zarif ve çok beğenildi. Hemen Zeytinyağlı  Portakallı Ayvalı Kereviz denedim lezzetiyle muhteşem oldu. Hediyeleri için çok teşekkür ederiz.




www.barilla.com.tr/ BARİLLA  markarnaları ve sosları çok pratik ve çabuk öğünler hazırlamamızda yardımcımız 15-20 dakikada Tortellini Ispanaklı ve peynirlisini denedim  görüntüsü ve lezzetiyle muhteşem oldu.Evdeki herkes çok beğendi.Hediyeleri için teşekkür ederiz.





www.revox.com.tr REVOX At Kuyruğu Kılı Şampuanı Saç Dökülmesini önleyip saçlarda yeni oluşum sağlıyor.Güzel hediyeleri için çok teşekkür ederiz.


www.anavarzabal.com/ ANAVARZA BAL sır sabır armağan ismimize özel hazırlanmış bal üzerindeki etiketler çok güzel bir sunum olmuştu.Güzel hediyeleri için teşekkür ederiz.




Yamanlar Kuruyemiş karışık kuruyemiş vakumlanmış tazecik ve kuru kayısısı çok lezzetli  büyük marketlerde mevcut denk gelirseniz mutlaka denemelisiniz.

                                                         


         www.thalia.com.tr/ THALİA Naturel %100 doğal sabunlarını ve BB kremini kullanmak için sabırsızlanıyorum.Sabunların kokuları  buram buram çok güzel kokuyor.Güzel hediyeleri için teşekkür ederiz.

www.neutrogena.com.tr/ NEUTROGENA Visibly claer 3 adımda  cilt bakımı pürüzsüz bir cild için  sivilcelere bye bye Hediyeleri için teşekkür ederiz.


www.odakparfumeri.com/ ODAK parfümeri bizlere güzel parfümlerinden hediye göndermişler.Çok teşekkür ederiz.



www.burock.com.tr/ BUROCK yaşlanma etkilerine karşı göz çevresi bakım kremi nemlendirici dokusu ile kırışıklık görünümünde azalma  ve gençleşmiş  göz çevresi görünümü sağlamaya yardımcı hediyeleri için teşekkür ederiz.


@mariposa_mariposa Mürvet hanım her birimize rengarenk kokulu taş panolar hazırlamış.Evimin en güzel köşesinde yerini aldı. İnstagramdan takip edebilirsiniz @mariposa_mariposa hediyeleri için teşekkür ederiz.


Mis gibi  pembe kelebek kokulu  taşımız ise @hayalleriminminiktelası ile hepimize hediye gönderilmiş çok teşekkür ederiz.Diğer ürünlerini instagram hesabından takip edebilirsiniz


sunrino.com/ SUNRİNO firmasından harika mis kokulu milk_shake ler geldi.Durulanmayan bakım ve koruma kremsi  köpük saça bakım sağlarken saçın nem dengesini ve rengini yoğunluğunu korur.Güzel hediyeleri için teşekkür ederiz.

www.sacbakim.com/ HC HAİR CARE firmasının çok sevilen saç bakım yağı komplex  çok severek kullandığım bir ürün  hediyeleri için teşekkür ederiz.


www.otaci.com/ OTACI firmasından cild toniği ve tester ürünler hediyelerimiz için teşekkür ederiz.

www.cook.com.tr/tr  COOK firması mutfağımızın vazgeçilmezi çok amaçlı folyo ve buzdolabı poşeti hediye göndermişler teşekkür ederiz .  

www.averzio.com/ AVERZİO tişört üstüne ,kırlent üstüne desen yapan bir firma.Kelebek Kadınlar için her birimize çok canlı desenlerden oluşan yatak örtüleri göndermişler Pembeli yatak örtüme bayıldım. Hediyeleri için teşekkür ederiz. Ürünlerine göz atmak isterseniz www.averzio.com/ ulaşabilirsiniz.

www.vissmate.com.tr/  VİSSMATE çamaşır suyu %100 hijyen etkisiyle kanıtlanmıştır. Severek kullandığım banyo ve mutfakta çok güzel temizlik sağlıyor.Hediyeleri için teşekkür ederiz.


www.pastelshop.com/ PASTEL firması birbirinden güzel ojeleri ve rujları ile kirpik tarağı ve parlatıcı ürünüyle çok güzel bir paket hazırlamışlar. Ojelerimi hemen sürmeye başlayacağım.Hediyeleri için teşekkür ederiz.


www.ojuvi.com.tr/ OJUVİ firması bizlere güzel  parfümlerinden hediye göndermişler. Teşekkür ederiz.

www.shapemaster.com.tr/  Etkinlikte  SHAPEMASTER GÜZELLİK merkezi çekilişle 3 kişiye merkezlerinde güzellik bakımı hediye ettiler. Çekilişle kazanan talihlilerden biri ben oldum çok sevindim.  Yaptırdıktan sonra ayrıntılarını yazı ile  paylaşacağım.

Etkinliğin hoş geldiniz panosu ,sponsorların yer aldığı pano,güzel fotoğraflar için kullandığımız resim çercevesi @sirin_partiler tarafından hazırlandı.Doğum günleri ve özel günlerde harika oluyor.Pınar hanımın emeklerine  sağlık  İnstagramdan @sirin_partiler değişik ürünlerini de görebilirsiniz.



Bu güzel etkinlik için yüreği güzel kendi güzel canım arkadaşım  begendimpaylastim.blogspot.com Şerifeciğim her şeyi en ince detayına kadar düşünmüş harika bir gün yaşattın bizlere davetin için  çok teşekkür ederim.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN


Bizimle birlikte olan sponsorlarımıza teşekkür ederim.
Etkinlik ile ilgili paylaşımları aşağıdaki hashtag den takip edebilirsiniz.



#kelebekkadınlarbloggeretkinlik
#begendimpaylastimbloggeretkinlik
#dunyakadinlargunu
#ramadaistanbulasia


Başka bir etkinlikte görüşmek üzere :)




























2 yorum:

  1. Çok keyifli bir etkinlik olmuş. Sosyal medyadan takip ettim. Hediyelerini güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım:)

    YanıtlaSil