14 Nisan 2016 Perşembe

COTTONBOX'TAN RENKLERİN DÜNYASINA DAVET VAR!

Cottonbox’tan renklerin dünyasına davet var!

Her sezon birbirinden şık tasarımlarıyla ‘yatak odasında moda’ algısını güçlendiren marka Cottonbox, 2016 İlkbahar & Yaz koleksiyonunu ‘renklerin dünyası’ konseptli lansmanla basına tanıttı. Ritz Carlton Otel’de kahvaltı ile başlayan etkinlik, düzenlenen yastık kılıfı boyama workshopuyla renkli görüntülere sahne oldu.


Özgün desenler ve keyifli tasarımlarla yatak odalarını renklendiren Cottonbox, yeni koleksiyonunu renkli ve eğlenceli bir lansmanla basına tanıttı. Ritz Carlton Otel’de gerçekleştirilen lansman, kahvaltının ardından yastık kılıfı boyama workshopu ile katılımcılara doğanın renklerini pamuk ipliği ile buluşturma deneyimi yaşattı. Kendi iç dünyalarını yansıtan renklerle Cottonbox desenlerini canlandıran katılımcılar, pamuk ipliğinde hayat bulan renklerin dünyasına keyifli bir yolculuk yaptı.


Her zevke özel, doğa ile bütünleşen tasarımlar…



Yaşamın her alanında olduğu gibi dekorasyonda da modayı takip eden ve önemseyen, yenilikçi marka Cottonbox, pamuk ipliğinin zarif dokunuşu ile birleştirdiği tasarımlarıyla doğanın uyanışını yeniden yorumluyor. Doğada hayranlık uyandıran tüm renkleri barındıran yeni koleksiyon, nostaljik seçimlerden modern çizgilere, vintage tasarımlardan klasik ürünlere kadar tüm zevklere hitap edebiliyor. 40 yılı aşkın tecrübesiyle hizmet veren Sümaş Tekstil’in markası olan Cottonbox’ın ürün gamında bebek takımlarından genç grubuna, nevresim takımlarından nakışlı ve baskılı pike setlerine, yatak örtülerinden masa örtüsü, bornoz ve havlulara kadar çeşitlilik bulunuyor. 


Sağlıklı uykunun önemini bilen marka…


Saf yumuşaklığı ve kusursuz dokunuşu kullanıcısına hissettirmek için ürün gruplarında sadece pamuk ipliği kullanan Cottonbox, özel baskı tekniği sayesinde insan sağlığına zararlı olabilecek hiçbir maddeyi içermiyor. %100 pamuk ipliği kalitesi, özellikle tercihlerinde ince eleyip sık dokuyan ebeveynlerin tercihi oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder