FISTIKZADE markası ile hafta sonu iki gün boyunca lezzet dolu saatler geçirdik. 40 gurme bloggerla beraber çok eğlenceli bir o kadar da yemeli içmeli keyifli eğlenceli bir hafta sonu geçirdik.
GAZİANTEP mutfağının UNESCO tarafından koruma altına alınmasıyla son zamanlarda adını çok sık duyduğumuz bu Gastronomi kenti her köşesinde ayrı bir lezzet sunuyor.
Kebapları,fıstığı, ve baklavasıyla ön plana çıkan Antep'te o kadar çok lezzet var ki hepsi çok lezzetli... En kısa zamanda tekrar gelinmeli...
Gaziantep Divan Otel'de konakladık.
Fıstıkzade 'nin imalat fabrikasını gezdik.
Ustalardan baklava yapmanın inceliklerini öğrendik.
Havuç Dilimi
Baklava FISTIKZADE de yenir...
Bol fıstıklı lezzetli baklava nefisssss
Yöresel Gaziantep Kahvaltısı Orkide Pastanesin de yapılır.
Katmeri çok lezzetli
GAZİANTEP VE KALESİ
Mehmet Reşit Göğüş Mutfak Sanatları Eğitim Merkezinde Antep yemekleri workshopu
ALİ NAZİK KEBAP yapıyoruz.
Gaziantep Çarşı
MÜZE
Lahmacuncu Kadir'in yeri
Gaziantep sokakları tarih kokuyorr
Küşlemeci Hüseyin 'de kebap keyfi
Katmeri birde burada yemelisiniz
Beyazhan da meşk gecesi
Pazar günleri Anteplilerin piknik mangal günü. Biyolojik gölette mangal keyfi yaptık.
Bizleri çokiyi ağırlayan FISTIKZADE markasına ve misafirperver Antep Büyükşehir Belediyesine ve tüm belediye çalışanlarına,halkına teşekkürü borç bilirim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder