27 Haziran 2016 Pazartesi

FISTIKZADE İLE GAZİANTEP




FISTIKZADE markası ile hafta sonu iki gün boyunca lezzet dolu saatler geçirdik. 40 gurme bloggerla beraber çok eğlenceli bir o kadar da yemeli içmeli keyifli eğlenceli bir hafta sonu geçirdik.

GAZİANTEP mutfağının UNESCO tarafından koruma altına alınmasıyla son zamanlarda adını çok sık duyduğumuz bu Gastronomi kenti her köşesinde ayrı bir lezzet sunuyor.

Kebapları,fıstığı, ve baklavasıyla ön plana çıkan Antep'te o kadar çok lezzet var ki hepsi çok lezzetli... En kısa zamanda tekrar gelinmeli...


                                          Gaziantep Divan Otel'de  konakladık.




                         
                                           Fıstıkzade 'nin imalat fabrikasını gezdik.
                                                       



Ustalardan baklava yapmanın inceliklerini öğrendik.

                                                     
                                                            Havuç Dilimi
                                                       

                                                     

                                              Baklava FISTIKZADE de yenir...



Bol fıstıklı lezzetli baklava nefisssss





Yöresel Gaziantep Kahvaltısı Orkide Pastanesin de yapılır.







Katmeri çok lezzetli

                         


GAZİANTEP VE KALESİ

 


                         
Mehmet Reşit Göğüş Mutfak Sanatları Eğitim Merkezinde Antep yemekleri workshopu

                         

ALİ NAZİK KEBAP yapıyoruz.
 

Gaziantep Çarşı












MÜZE



                           


Lahmacuncu Kadir'in yeri 




                                               Gaziantep sokakları tarih kokuyorr





Küşlemeci  Hüseyin 'de kebap keyfi





Katmeri birde burada yemelisiniz




Beyazhan da meşk gecesi




Pazar günleri Anteplilerin piknik mangal günü. Biyolojik gölette mangal keyfi yaptık.












Bizleri çokiyi ağırlayan FISTIKZADE markasına ve misafirperver  Antep Büyükşehir Belediyesine ve tüm belediye çalışanlarına,halkına teşekkürü borç bilirim.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder