21 Kasım 2016 Pazartesi
PESTO SOSLU FETTUCCİNE
MALZEMELER
200 gr un
2 Adet yumurta
1 Tutam tuz
Zeytinyağı
PESTO SOS İÇİN
50 Gr Fesleğen
50 Gr Maydanoz
50 Gr Dolmalık fıstık
50 Gr Parmesan peyniri
100 Ml krema
Tuz-Karabiber
Zeytinyağı
YAPILIŞI
Hamuru İçin; Bütün malzemeyi bir kapta karıştırın ve pürüzsüz bir kıvama gelene kadar yoğurun. COOK BAS KES STREÇ FİLME sarıp 30 dakika dolapta dinlendirin.Hamur makinesinde açın ve kaynar suda haşlayın.
Pesto Sos: Tüm malzemeyi rondoya koyun ve çektirin.Tavada kremayı ısıtıp çektiğimiz soso ilave edip krema çekene kadar pişirelim. Makarnayla karıştırıp parmesan peynirle servis edelim.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder