21 Kasım 2016 Pazartesi

PESTO SOSLU FETTUCCİNE




MALZEMELER

200 gr un
2 Adet yumurta
1 Tutam tuz
Zeytinyağı

PESTO SOS İÇİN

50 Gr Fesleğen
50 Gr Maydanoz
50 Gr Dolmalık fıstık
50 Gr Parmesan peyniri
100 Ml krema
Tuz-Karabiber
Zeytinyağı


YAPILIŞI

Hamuru İçin; Bütün malzemeyi bir kapta karıştırın ve pürüzsüz bir kıvama gelene kadar yoğurun. COOK  BAS KES STREÇ FİLME sarıp 30 dakika dolapta dinlendirin.Hamur makinesinde açın ve kaynar suda haşlayın.

Pesto Sos: Tüm malzemeyi rondoya koyun ve çektirin.Tavada kremayı ısıtıp çektiğimiz soso ilave edip krema çekene kadar pişirelim. Makarnayla karıştırıp parmesan peynirle servis edelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder