21 Kasım 2014 Cuma

CARLUCCİO'S LA ÇİFTEHAVUZLAR ŞUBESİNDE BLOGGER BULUŞMASI






Geçtiğimiz hafta perşembe günü sevgili  Burce Tatar www.birtadbirkoku.com bloğu'nun sahibi Carluccio's la çiftehavuzlar şubesinde blogger buluşmasına davet etti. Daveti için bir kez daha teşekkür ederim.Ünlü şef Antonio Carluccio's la tanışma fırsatımız oldu.





İlk şubesini 1991 yılında Londra'da açan Carluccio's İtalyan mutfağının otantik lezzetlerini gün boyunca restoran delicatessen,kafe ve gurme marketi ile Türkiye'de ilk olarak Eylül 2012'de Kanyon Avm'de hizmete açtı.Carluccio's restoranları 2014 itibariyle Göktürk ,Çiftehavuzlar,Akasya ve Nişantaşı şubelerinde misafirlerine  lezzetli dakikalar sunuyor.


5.şubesi Nişantaşı Carluccio's'un açılışına katılmak ve Carluccio's severler ile buluşmak için Türkiye'yi ziyarete gelen Antonio Carluccio, bu ziyareti sırasında 13 Kasım 2014 tarihinde Carluccio's Çiftehavuzlar'da bloggerlarla etkinliğe katıldı. Carluccio bloggerlar ile sohbet etmenin yanı sıra hem kendi elleriyle tarifler verdi hemde bloggerlar için kitaplarını imzalayarak fotoğraf çektirdi.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder