18 Mart 2016 Cuma

SHAPMASTER GÜZELLİK SALONU SCIO


5 Mart  sevgili Şerife'nin organize ettiği Kelebek Kadınlar Blogger etkinliğinde çekilişle kazandığım Caddebostan www.shapemaster.com.tr SCIO ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Öncelikle mekanın sahibi Nilgün hanım'a ve SCIO 'yu uygulayan eşi Rıfat Beye çok teşekkür ederim.

Dünya  özellikle son yüzyıl içinde müthiş bir hızla yepyeni ve hatta akıl almaz denecek kadar keşif ve gelişmelere şahit oldu.Bunların içinde yoğunlaşacağımız KUANTUM FİZİK neredeyse tüm evrensel mekanizma ve düşünce dünyasına bomba gibi düştü.

Makro evren ile mikro evren arasındaki enerjetik ilişkinin olağanüstü benzerliği ve insanın sensorik  çalışan merceksel algı ile reaksiyonları bu gelişen olaylarla birlikte kendisine yetmez oldu.

Bugün algısı ve farkındalığı yüksek olan insanlar yeteneklerini yaşam standartlarını bugünkü yetenekleri ile birlikte  çok daha ileri noktalara taşıyabilme potansiyeline sahip oldukları biliyor ve hissediyorlar.

Newton'un madde evrenine kuantum enerji evrenini de ekleyerek ve kapasitesini artırarak yeni yaşam boyutlarına ulaşabileceğinin çok farkındalar.

SCIO  işte bu farkındalıkların en somut örneğinden biridir.
Nasa uzay seyahatlerini insanlı yapmaya başladıktan ve uzayda kalış süreleri uzadıktan sonra astronotlarda bazı ciddi sorunlar çıkmış. Öncelikle sürenin uzaması depresif, baskıları çok yoğunlaştırılmış bunu çok sınırlı hareketin getirdiği  kas,kemik,eklem problemleri ve beraberinde dolaşım ve kalp sorunlarının çıkmasına neden olmuş.Buna alışılmışın dışında beslenme de eklenince sorunlar büyümüş.

Bilim insanları ve özellikle bunların içinden Prof.Dr. William Nelson,kontrol edilebilir elektromanyetik dalgalar- ultrasound radyo ve ses dalgaları gibi kullanarak soruna çözüm bulmaya çalışmışlar.


Sonuçta Prof.Dr.William Nelson SCIO adını verdiği bu cihazı geliştirmiş.

SCIO, üç dakika içinde vücutta dokuz bine yakın noktadan bilgi alabilen ve aynı anda birçok  terapiyi yapabilen çok gelişmiş bir cihazdır.



SCIO NASIL UYGULANIR? AŞAMALARI NELERDİR?


1.AŞAMA: Kişi hakkında  çok detaylı bilgiler alınıyor.
2.AŞAMA:KALİBRASYON Kişi,cihaz  ortam ve çevreyle uyum
3.AŞAMA:Sistemin güç ayarı
4.AŞAMA:Tepkiyi uyarma yeterli kapasiteye ulaştırma.Reaksiyon zaafiyetini ortadan kaldırma.Bu suretle üç dakika içinde 9000 test noktasına ulaşmak mümkün olabilir.
5.AŞAMA: O ana kadarki durumun tespiti ve raporlama
6.AŞAMA: Ana organları detox'a hazırlama.
7.AŞAMA:Risk yaratan faktörlerin durumu ve terapiye hazırlanması.Mineral,amino asit,toksikolojik durum
8.AŞAMA:Zayıf ve stresli  organların tespiti
9.AŞAMA: Detox ve terapi


Çok memnun kaldım. Herkesin yaptırmasını şiddetle tavsiye ediyorum.

31.03.2016 ya kadar sizlerde bu fırsattan yararlanmak isterseniz benim ismimi verip %20 nakit indirim %10 kredi kartı indirim uygulanacaktır.

9 Aşamalı SCIO 'nun fiyatı: 400 TL
Kredi Kartlı çekim :            450 TL

İletişim:

Adres: Bağdat caddesi No 275 Kat:3 Daire:6 Caddebostan /Kadıköy
Tel: 0216-411-09-17
       0216-411-09-18



















1 yorum:

  1. Bir ay önce bende yaptırmıştım.Çok etkilendim gerçekten vücudumun hassas organları değerler herşeyi ortaya çıkarıp raporluyor.Hipotroit hastalığımdan geçmişte yaşadığım tranvatik (babamı kaybetmem-geçirdiğim trafik kazası)olayları dahi tesbit etti.İnsanın bedenini ve doğabilecek olumsuz hastalıklara karşı güzel bir tarama.

    YanıtlaSil