18 Kasım 2014 Salı

ALİ BABA NARGİLE RESTAURANTDA TADIM ETKİNLİĞİ







Sevgili arkadaşım www.yemeksohbetleri.org bloğun sahibi Yağmur İpar 'ın  daveti üzerine pazar günü ortaköy 'de Ali Baba Nargile Restaurant'ta tadım etkinliğine  bloggerci arkadaşlarla  katıldım.



1993 Yılında Tophane'de kurulan Ali Baba Nargile salonunda hafızalarda yer etmiş başarıları  siz değerli müşterilerine gelen ilgi ve talepler doğrultusunda bugün, Ortaköy'de kurucuları Ali Bey'in oğlu genç işletmeci Mert Yoğurtçu bünyesinde  Ali Baba Restaurant & Nargile olarak 2.şubesini hizmete açılmıştır.

Ortaköy şubesi büyüleyici iç mimarisiyle mekan tasarımı kendinizi evinizde hissedip rahat ve huzurlu bir zaman geçirebilmeniz amacıyla dizayn edilmiştir. Bununla birlikte kişiye özel VIP odaları tüm özel organizasyonlarınız için uygun hale getirilmiştir. Her damak  zevkine uygun zengin menüsü ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmak en önemli prensipleridir.



Çorbanın  sunumu ve  lezzeti harikaydı.Fındık lahmacunlar çok lezzetli ve hamuru çıtır çıtır ağızda dağılıyor.Bol yeşillikli salatası ve patlıcan ve acı mezesi damağıma ayrı bir tad kattı.


                                                                          
Etlerin sunumu lezzeti harika çok iyi pişmişti. 
                                                                                              




Kurulduğu günden bu güne kadar ki süreç içerisinde değişmeyen en önemli temel ilkesi hijyen kuralları olmakla birlikte mutfak malzemelerinin taze ve günlük olarak temin edilmesi müşteri memnuniyeti olarak geri dönmektedir.






























Mekanın Sosyal Medya Danışmanı Ohannes Kan bizleri çok güzel ağırladı. Kendisine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder