Kaliteli patates yetiştirmeyi, verimi artırmayı
ve tarımsal üretimde sürdürülebilirlik sağlamayı en büyük önceliklerinden sayan
PepsiCo Türkiye, hasat deneyimini şehrin merkezine taşıdı. PepsiCo’nun
Sürdürülebilir Tarım faaliyetlerinin aktarıldığı etkinlikte, katılımcılar
patates hasadını deneyimlemenin yanı sıra, ünlü Şef Cenk Doğar’la birbirinden
lezzetli tarifler hazırladılar.
Dünyanın en büyük yiyecek-içecek şirketlerinden biri olmanın
yanı sıra dünyanın en büyük tarım işletmelerinden biri de olan PepsiCo, hem
tüketicilerine en iyisini sunabilmek, hem de çevreye karşı olan sorumluluğunu
en üst düzeyde yerine getirmek amacıyla gerçekleştirdiği Sürdürülebilir Tarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. PepsiCo’nun
Türkiye’de hayata geçirdiği Sürüdürülebilir Tarım projelerini ve gelecek
hedeflerini paylaşmak amacıyla düzenlediği etkinlikte katılımcılar, hasat macesarını şehirde deneyimlemenin
yanı sıra ünlü Şef Cenk Doğar’la
birbirinden lezzetli tarifler hazırlama fırsatı elde ettiler. Patatesin 8 bin
yıllık tarihinin de işlendiği etkinlikte katılımcılar, PepsiCo’nun
Sürdürülebilir Tarım konusundaki yenilikçi
yöntem ve hedeflerini, PepsiCo Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü
Didem Şinik ve PepsiCo Türkiye Agro
Müdürü Hakan Sarı’dan dinlediler.
PepsiCo Türkiye, insanlar ve dünya için geleceğe daha sağlıklı yatırımlar yaparak sürdürülebilir büyümeyi sağlamak anlamına gelen Fayda Gözeten Performans vizyonu ile tüketicilerinin hayatlarına keyif katan besleyici, lezzetli yiyecek ve içeceklerden oluşan bir portföy sunmakla kalmıyor; aynı zamanda enerji, su ve ambalaj kullanımını azaltmaya yönelik yenilikçi yöntemler bulmaya, çiftçiler için en verimli üretim yöntemlerini geliştirmeye devam ediyor.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder